K-Grafik logo
K-Grafik

Garages > Nummerplaathouders

K-Grafik kan u aantrekkelijke prijzen voor nummerplaathouders aanbieden, maar ook een zeer goede kwaliteit (ABS en polypropyleen). Ook biedt K-Grafik zeer originele nummerplaathouders aan. Met reliëfletters, in alle kleuren, maar ook in zilver en metallic of andere kleuren, met digitale print of met epoxy,...

Wij kunnen uw bedrijfsnaam, logo, website,... op de nummerplaathouders drukken zodat uw zaak steeds te zien is in het verkeer.

De nummerplaathouders die K-Grafik aanbiedt, zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Zo zullen deze houders niet meer zo snel breken, scheuren en al zeker niet meer verkleuren. Onze houders in ABS en polypropyleen zijn veel duurzamer en steviger dan de oude modellen in polystyreen.

De platen passen perfect in de houders, zodat ze niet kunnen gaan trillen en lawaai maken. Onze nummerplaathouders zijn specifiek voor de Belgische markt. Niet meer te groot (Duitsland) of te klein (Nederland),...

Bovendien zijn onze nummerplaathouders goedkoper dan wanneer u ze rechtstreeks bij de fabriek zou bestellen. En wij garanderen een zeer korte levertermijn, tot slechts 2 dagen. Levertermijnen zijn afhankelijk van model en opties (multicolor, digitaal printen, reliëfletters,...).

Dit alles geldt voor nummerplaathouders voor personenwagens, aanhangwagens,bussen en vrachtwagens, maar evenzeer de afwijkende afmetingen voor moto's en 4x4's.

ABS nummerplaathouders

Polypropyleen houders

Houders voor Z-platen

ABS nummerplaathouders

Onze nummerplaathouders zijn gemaakt uit ABS-plastic. Dit materiaal heeft vele voordelen. Zo zijn ze verkrijgbaar in haast alle kleuren, inclusief zilver en chroom. Ook reliëfletters zijn mogelijk. En ze zijn UV-bestendig, waardoor het drukwerk minder snel vervaagt. Deze nummerplaathouders kunnen gebruikt worden op alle wagens.

ABS scheurt en breekt ook veel minder snel dan andere materialen. Dat betekent dat u de nummerplaathouder vaak zal kunnen hergebruiken. Een nummerplaathouder die enkel met vijsjes wordt bevestigd, kan je maar beperkt hergebruiken. De gaatjes slijten en de vijsjes vallen eruit. Deze nummerplaathouder houdt de plaat ook fysiek op haar plaats geklemd.

Meer voordelen:

  • ABS nummerplaathouders met vijsjes hebben een brede boord waardoor het plaatsen van tekst of een logo mogelijk wordt.
  • K-Grafik biedt garagisten de mogelijkheid om verschillende teksten te gebruiken. Met een groter aantal is de prijs voordeliger.
  • ABS breekt, scheurt en verkleurt niet.
  • Erg fijn materiaal zodat u ze op alle wagens kan monteren.
K-Grafik-Katrien-reclamedrukwerk-promotiemateriaal-sleutelhangers-nummerplaathouders

Polypropyleen nummerplaathouders

De kwaliteit van de nummerplaathouders in polypropyleen met ABS rand is de beste die er is. In veel landen is dit met een kwaliteitskeurmerk gecertificeerd.  Bovendien is het installeren van nummerplaten in de houder kinderspel. U plaatst de nummerplaat erin, zet de lijst er weer op en klaar. Herbegin zoveel u wilt, de houder is herbruikbaar. De nummerplaat zit volledig opgespannen in de houder waardoor u geen gerammel hoort.

Meer voordelen:

  • K-Grafik kan uw nummerplaathouder digitaal bewerken waardoor 3D-effecten en foto's mogelijk worden.
  • De tekstrand is apart verkrijgbaar
  • De rand van deze nummerplaathouder is in ABS plastiek.
  • K-Grafik biedt garagisten de mogelijkheid om verschillende teksten te gebruiken. Zo kan u een grotere bestelling doen, en krijgt u meer voordelen.

Digitaal drukwerk

Nummerplaathouders in polypropyleen lenen zich prima voor het digitaal bewerken van de nummerplaat. Plaats uw logo, uw telefoonnummer of uw website op de nummerplaathouder en uw garage wordt altijd gezien in het verkeer. Wist u dat het ook mogelijk is om 3D-effecten en foto's op de nummerplaat te plaatsen? Bovendien wordt dit drukwerk nog eens voorzien van een extra beschermingslaag.

Zonder digitaal drukwerk

Maar ook wanneer u kiest om uw nummerplaathouder in polypropyleen niet digitaal te bedrukken, kunnen wij uw bedrijfsgegevens op de nummerplaathouder voorzien. Tevens kan u verschillende teksten gebruiken, zodat u een grote bestelling kan doen... én meer voordelen krijgt.

K-Grafik-Katrien-reclamedrukwerk-promotiemateriaal-sleutelhangers-nummerplaathouders-garagisten
K-Grafik-Katrien-reclamedrukwerk-promotiemateriaal-sleutelhangers-nummerplaathouders-garagisten

Houders voor Z-platen

Dit is de ideale oplossing voor de bevestiging van uw Z-plaat tijdens een proefrit. De nummerplaathouder voor de Z-plaat is eenvoudig en snel te monteren over de bestaande nummerplaten op de auto, met of zonder nummerplaathouder. De nummerplaathouder voor de Z-plaat past altijd. Zo bespaart u behoorlijk wat tijd.

Bovendien zal ook hier de prijs u positief verbazen.

K-Grafik-Katrien-reclamedrukwerk-promotiemateriaal-sleutelhangers-nummerplaathouders

Nummerplaathouders bij K-Grafik